Walau di mana sahaja..dari lopak hinggalah ke lautan samudera..ianya terduga, kadang mengasyikkan jua..walau pun hati dah tentulah kecewa..usah ditanya bila akhirnya..KUMPAU!!!!, terimalah ia seadanya...hehehe


Monday, August 25, 2014

Kolam Casting Pulau Carey



Mengolam 16 August 2014 - Gue, Edi, Mie dan Ali. Lokasi di area Pulau Carey berdekatan kolam Siakap RM3.Udang satey tu tak boleh bawak masuk. Lure atau SP atau fly je yang boleh. Kos RM50 untuk 3 Jam casting. Ada kolam Senangin Taiwan, Kolam Kerapu, Kolam GT dan Kolam Siakap berasingan setiap satu yg mana semua ni boleh pancing dibawah satu bayaran RM50 tu..








Mengolam 23 August 2014 - Gue, Man, Edi, Mie dan Ali




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...