Walau di mana sahaja..dari lopak hinggalah ke lautan samudera..ianya terduga, kadang mengasyikkan jua..walau pun hati dah tentulah kecewa..usah ditanya bila akhirnya..KUMPAU!!!!, terimalah ia seadanya...hehehe


Tuesday, May 1, 2007

Mancing Bottom di Kuantan

Lokasi ni di Kuantan..pernah suatu ketika dalam trip yang terdahulu banyak menaikkan ebek..pari..ketuka..ibu gelama pun ada..tapi dalam gambar di bawah ni adalah trip yang kantoi..berbekalkan udang hidup untuk membottom..nasib tak baik ombak kuat sangat..ape saiz batu ladung pun tak mau dia...nak casting, belum kenal lure lagi waktu ni..jadi membuta jer la sedut udara segar..hehe..
Dari awal subuh dah kena ada kat sini..nak merebut space yang kecik

Ketuka yang macam ni memang banyak la

Ombak boleh tahan..

Ingat nak test lure la kat sini..

Rajin je dia menaikkan ketuka

Spot berteduh

Ikan duri

Gambo dekat Layan sms je bila bosanAduhla dah panas..balik jom..hehe

3 comments:

Anonymous said...

kek citu ado ponyu!!angah y nmpak dlu.hehe..
kok poie nyuluh kotam dapek d story kn kek en.tilan, mmg lg r best+soram gilo.ponyu tak r soram.cumo ikan lari ajo

mike said...

rugi tak amik gambar wktu trip nyuluh kotam..rugi...bygkan, kebak2 ular dalam air baru boleh nampak kotam...ular plak nek moyangkan ghamai eee...kiri ular..kanan ular...dopan ular belakang ular..ado budak dari baut kikir tu menjoghit2 tak nak masuk air...hoho..ular tu tak kisah..dio tau, kito carik kotam bukan carik ular...hoho

Anonymous said...

dantebayo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...